Ahlan

Photobucket

puteri kesayangan kami

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, February 10, 2012

GA : "28th Birthday Giveaway"

Assalamualaikum wbt=)


kalini mama aufa nak join GA dr Teratak Mawaddah sempena hari lahir ummi na dan abah yie yang ke-28=) jom sama2 meriahkan GA kalini, pelbagai hadiah menarik menanti anda!!^^sile klik di bawah untuk sama2 join sekali-



28 tahun yang lalu..
tanggal Februari yang menyaksikan 2 kelahiran..
Bermula sebuah perjalanan hidup..
dengan kasih dan rahmat Allah..
2 jiwa menjadi satu
dikurniai seorang puteri solehah
menjadi penyeri penambah bahagia
itulah teratak mawaddah
dibina atas dasar mahabbah
semoga berkekalan hingga ke syurga
semoga dengan ulang tahun kalini
hidup sentiasa diberkati, dimurahkan rezeki,
sentiasa dalam redha Ilahi..


amiin..=)



http://www.GlitterMaker.com/ - Glitter Graphics


http://www.GlitterMaker.com/ - Glitter Graphics



hpy besday 
~SEMOGA SENTIASA BAHAGIA~






Dan, mama aufa sekeluarga ingin menghadiahkan kalungan doa buat kalian agar bahagia sentiasa =)


sekali lagi, 

selamat hari lahir Ummi Na dan Abah Yie=)

4 comments:

  1. Nice...(^____^) pandai lah kak nina buat.:)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. ummi na-sama2 ummi na, semoga terus bahagia di bawah lembayung mahabbah n mawaddah=)

    cik as- hehe, k.nina baru je belaja, cik as lg celik it dr k.nina..=) k.nina nak buat template blog cumil2 pon tak reti lg.kena maik kursus dengan cik as ni=)

    ReplyDelete

mutiara berharga