Ahlan

Photobucket

puteri kesayangan kami

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, March 8, 2011

reveal her voice

video

oke, buat pertama kalinye dalam blog baru nak bg anda semua dengar suara ayu tuan puteri nih..hehe..sebelum ni tak terbuat pulak, padahal video amik dah berpuluh2... ni suara die tengah gelak2 seronok main..

sebenarnya aufa ni gelak ikut mood la, kdg2 ada mase die sangat happy kite bercakap po die gelak..kdg2 ada mase die relax je lepas agah macm2 cara..

2 comments:

  1. amboi...gelak sakan dia :)

    teringat auni masa umur mcm aufa ni.. :)

    ReplyDelete
  2. em, mesti rindu kan waktu die baby dulu..nina skg pon even aufa baru 7 bulan, nina rindu waktu die baru lahir dulu..hehe

    ReplyDelete

mutiara berharga